De Bie Infra Projecten

Onderhoud elementenverharding gemeente Zandvoort

UITVOERING
2020 t/m 2022

 

INTRODUCTIE
Spaarnelanden heeft opdracht gegeven aan De Bie Infra om het totale onderhoud elementenverhardingen binnen de gemeentegrenzen van Zandvoort op te pakken. 

Woonrijp maken van de Legmeer te Uithoorn

UITVOERING
2020-2021

 

INTRODUCTIE
De nieuwe ontwikkelingslocatie Legmeer te Uithoorn is inmiddels een prachtige woonwijk geworden om heerlijk in te wonen. Door de ruime opzet en mooie inrichting is dit voor jong en oud een prachtige plek om te wonen. Per fase is de Legmeer elke keer anders ingericht en opgezet.

Herinrichting Wijk De Koog fase 1, gemeente Uitgeest

UITVOERING
Januari 2021 t/m November 2022

 

INTRODUCTIE
Wij hebben project ‘Herinrichting De Koog te Uitgeest, fase 1’ gegund gekregen. Voor de komende 2 jaar krijgt fase 1 van de wijk De Koog een grootschalige opknapbeurt. 

Klimaatadaptief Voorplein Heemskerk

UITVOERING
Juni 2021 – November 2021

 

INTRODUCTIE
In juni 2021 is De Bie Infra gestart met een klimaatadaptief Voorplein voor het gemeentehuis van Heemskerk. 

Aardgasvrij verwarmen met Rioolwater

UITVOERING
Juni 2021 – September 2021

 

INTRODUCTIE
In juni 2021 is De Bie Infra gestart met de aanleg van een nieuw riool met een warmtewisselaar.

Toegankelijkheid bushaltes Bloemendaal vergroten

UITVOERING
Juni 2021 – November 2021

 

INTRODUCTIE
In opdracht van de Gemeente Bloemendaal is De Bie Infra gestart met het optimaliseren van de toegankelijkheid van diverse bushaltes in Bloemendaal. 

Vervangen riolering in Vlugthovenstraat te Santpoort-Noord, gemeente Velsen.

UITVOERING
April t/m Mei 2021

 

INTRODUCTIE
De gemeente Velsen heeft De Bie Infra gevraagd om de voorlopige ontwerpstukken van de Vlugthovenstraat nader uit te werken van engineering tot uitvoering.

Renovatie verhardingen Woonzorg Nederland

UITVOERING
Maart – April 2021

 

INTRODUCTIE
Rondom het gebouw Henriëtte Roland Holst aan het Kelbergenpad dienen de verhardingen te worden vervangen. De Bie Infra heeft het werk van de Opdrachtgever Woonzorg gegund gekregen. Het gebouw is in een parkachtige omgeving gelegen, alleen tuinen en de parkpaden zijn aan vervanging toe.

Sanering op terrein Rotocoat te Heerhugowaard

UITVOERING
Maart 2021

 

INTRODUCTIE
In opdracht van De Branding B.V. is De Bie Infra gestart bij Rotocoat Heerhugowaard B.V. op industrieterrein de Zandhorst.

Rioleringswerkzaamheden Korte Cieweg, Gemeente Castricum

UITVOERING
Januari 2021 t/m Maart 2021

 

INTRODUCTIE
Binnen het onderhoudscontract met de Gemeente Castricum heeft De Bie Infra een deelopdracht mogen uitvoeren aan de Korte Cieweg. In deze straat in Castricum is de riolering aan vervanging toe.

Realiseren van Veilige Fietsoversteken, Gemeente Velsen

UITVOERING
December 2020 t/m April 2021

 

INTRODUCTIE
De gemeente Velsen streeft naar meer veiligheid voor het fietsverkeer. Verschillende fietsoversteken in de gemeente zijn niet veilig genoeg en worden aangepakt. Er komt meer duidelijkheid in belijning, bebording, type asfaltverharding. Hierdoor wordt de overzichtelijkheid voor de fietser vergroot.

Herinrichting Prinsesseweg, Gemeente Zandvoort

UITVOERING
Januari 2020 t/m September 2020

 

INTRODUCTIE
De gemeente Zandvoort heeft De Bie Infra opdracht gegeven voor de reconstructie aan de Prinsesseweg. Langs de nieuwe woningen tussen de Louis Davidstraat en de Koninginneweg wordt het riool vervangen en wordt de verharding vernieuwd.

Herinrichting Parkeerterrein hoofdkantoor Lidl

UITVOERING
2020

 

INTRODUCTIE
Lidl Nederland GmbH heeft de Bie Infra opdracht gegeven voor de herinrichting rondom het hoofdkantoor van Lidl in Huizen. De herinrichting betreft het renoveren van de huidige parkeerplaats, het uitbreiden van het aantal parkeerplaatsen en het aanbrengen van nieuwe HWA-riolering voor de afvoer van het water op het nieuwe parkeerterrein.

Herinrichting kade ‘Kop van de Haven’, IJmuiden

UITVOERING
24-06-2019 t/m 17-07-2019

 

INTRODUCTIE
De herinrichting van de parkeerstrook Kop van de Haven is onderdeel van het project “Rauw aan Zee”, waarbij de gemeente Velsen het stoere karakter van IJmuiden wil onderstrepen en verder tot uitdrukking wil brengen.

As met Allure, Gemeente Weesp

UITVOERING
01-06-2018 t/m 07-12-2018

 

INTRODUCTIE
De belangrijkste toegangsweg tot het historisch centrum van de vestingstad Weesp wordt een As van Allure:  De bovengrondse herinrichting gaat van 50 km/uur naar 30 km/uur en ondergronds wordt het gecombineerde rioolstelsel vervangen door een gescheiden rioolstelsel. Het werk is aanbesteed als een Design & Construct contract, waarbij participatie van de inwoners van Weesp een belangrijke rol speelt.