De Bie Infra Projecten

Veilige fietsoversteken, Gemeente Velsen

UITVOERING
December 2020 t/m Januari 2020

 

INTRODUCTIE
De gemeente Velsen streeft naar meer veiligheid voor het fietsverkeer. Verschillende fietsoversteken in de gemeente zijn niet veilig genoeg en worden aangepakt. Er komt meer duidelijkheid in belijning, bebording, type asfaltverharding. Hierdoor wordt de overzichtelijkheid voor de fietser vergroot.

Prinsesseweg, Gemeente Zandvoort

UITVOERING
Januari 2020 t/m September 2020

 

INTRODUCTIE
De gemeente Zandvoort heeft De Bie Infra opdracht gegeven voor de reconstructie aan de Prinsesseweg. Langs de nieuwe woningen tussen de Louis Davidstraat en de Koninginneweg wordt het riool vervangen en wordt de verharding vernieuwd.

Kop van de Haven, IJmuiden

UITVOERING
24-06-2019 t/m 17-07-2019

 

INTRODUCTIE
De herinrichting van de parkeerstrook Kop van de Haven is onderdeel van het project “Rauw aan Zee”, waarbij de gemeente Velsen het stoere karakter van IJmuiden wil onderstrepen en verder tot uitdrukking wil brengen.

As met Allure, Gemeente Weesp

UITVOERING
01-06-2018 t/m 07-12-2018

 

INTRODUCTIE
De belangrijkste toegangsweg tot het historisch centrum van de vestingstad Weesp wordt een As van Allure:  De bovengrondse herinrichting gaat van 50 km/uur naar 30 km/uur en ondergronds wordt het gecombineerde rioolstelsel vervangen door een gescheiden rioolstelsel. Het werk is aanbesteed als een Design & Construct contract, waarbij participatie van de inwoners van Weesp een belangrijke rol speelt.