De Bie Groen

023 – 538 52 06

 

‘Iedereen wordt blij van een mooie, groene omgeving.’

Logo_DBG_Liggend_Klein

De Bie Groen is een gespecialiseerd allround hoveniersbedrijf voor groenvoorziening, cultuurtechniek en boomverzorging voor o.a. gemeenten, instellingen, woningbouwverenigingen en diverse partijen zoals verenigingen van eigenaren en scholen. Daarnaast werkt De Bie Groen ook voor bedrijven en verzorgt zij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van grotere particuliere tuinen. De Bie Groen (voorheen Holland Groenwerken) voert sinds 1991 werkzaamheden uit aan de groene omgeving, zoals ontwerp, aanleg en (meerjarig) onderhoud van uiteenlopende kleine en grote groenprojecten en bomenplannen in de regio Randstad. 

 

Elke dag zijn de mensen van De Bie Groen zichtbaar aanwezig in straten, plantsoenen en parken om de kwaliteit van de groenomgeving te vergroten en te behouden. De opdrachtgever wordt intensief bijgestaan en geadviseerd om bijvoorbeeld het budget, gewenste beeld en onderhoudsniveau optimaal op elkaar af te stemmen. De Bie Groen investeert actief in contacten met alle belanghebbenden om de kwaliteit te waarborgen en overlast tot een minimum te beperken.

 

Veel projecten worden uitgevoerd als onderdeel van grotere projecten samen met De Bie Infra waarbij synergievoordelen worden behaald door slimme oplossingen en gecombineerde expertise.  De Bie Groen is onderdeel van De Bie Buitenwerk.

 

Bel 023 – 538 52 06 of mail voor informatie en advies.

 

De Bie Groen is onderdeel van De Bie Buitenwerk.