De Bie Rioolservice 24/7

Hieronder vindt u enkele tips hoe u in eerste instantie zelf verstoppingen kunt verhelpen. Lukt dat niet, neemt u dan vooral contact met ons op.

 

  • Gootsteenverstopping: Kraan uit, sifon losdraaien (met waterpomptang), sifon leeghalen en schoonspoelen, sifon terugplaatsen.
  • Doucheputje: Roostertje losmaken (met schroevendraaier), kijk putje na op haren en zeepresten, maak het putje leeg/schoon en plaats het roostertje weer terug.
  • Toiletverstopping: Een plopper (houten stok met rode rubberen nop) recht boven de wc-afvoer in de pot zetten, vervolgens de plopper onder water heen en weer halen. Dan trekt de ontstopper vacuüm. Dit kan ook met een wc borstel met een plastic zak (pedaalemmerzak) gedaan worden.

023 – 539 70 30

 

‘Pas als alles goed doorloopt en hersteld is hebben we ons werk goed gedaan.’

Logo_DBR_Liggend_Klein

De Bie Rioolservice is 24/7 bereikbaar om snel verstoppingen aan rioolstelsels te verhelpen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het vakkundig repareren en vervangen van binnen- en buitenrioleringen, uitvoeren van reparaties uitvoeren en preventief dakgoten, leidingen en afvoeren te reinigen. De Bie Rioolservice (voorheen Kennemer Rioolservice) is sinds 2002 hét aanspreekpunt en de vaste partner van woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren voor het onderhoud van de rioolstelsels. Door ‘all in’ contracten voor het rioolonderhoud wordt de opdrachtgever volledig ontzorgd, waardoor diens focus op andere zaken kan liggen.

 

Bij acute situaties, incidenteel of op basis van een vast onderhoudsplan is de klant verzekerd van uiterst professionele hulp en de service van de mensen van De Bie Rioolservice. Of je nu particulier of vastgoedbeheerder van een instelling of woningcomplex bent, we komen snel langs met gespecialiseerde en moderne apparatuur zoals camera’s, rookmachines, doorspuit-units en verenmachines. We bieden praktische en vakkundige oplossingen voor problemen waar je zo snel mogelijk van af wil. Bij oplevering ontvang je een heldere rapportage.

 

Voorkomen van problemen is uiteraard efficiënt en voorkomt onnodige overlast. Niets is immers vervelender dan een toiletverstopping… De Bie Rioolservice biedt een reeks kostenbesparende opties aan en denkt mee in een praktische aanpak. Daarbij is de samenwerking met De Bie Infra van grote waarde. Dit omdat bijvoorbeeld het vervangen van huisaansluitingen ook daar in goede handen is en er van de expertise van dit bedrijf gebruik gemaakt kan worden voor grotere en terrein overschrijdende diensten.

 

De Bie Rioolservice is onderdeel van De Bie Buitenwerk.

 

Bel 023 – 539 70 30 of mail voor directe hulp of advies

 

De Bie Rioolservice is onderdeel van De Bie Buitenwerk.