Over ons

Samen mooi werk maken!

 

De Bie InfraDe Bie Groen en De Bie Rioolservice behoren tot het concern De Bie Buitenwerk. De Bie Buitenwerk staat garant voor meer synergie, kennis en vakmanschap in wegenbouw, groenvoorziening en rioolservice in de Randstad. Nadrukkelijker dan ooit richt De Bie Buitenwerk zich op versterken van de relatie met al haar ‘klanten’; opdrachtgevers, bewoners, leveranciers, onderaannemers, opleidingsinstellingen en medewerkers. Die samenwerking en betrokkenheid is cruciaal om de vereiste kwaliteit te waarborgen en goed in te kunnen spelen op alle technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Dat komt tot uiting in onze slogan, “Samen mooi werk maken”.

 

Sinds 1981 werkt De Bie aan talloze uitdagende en ambitieuze projecten in thuisbasis Velsen en de omringende metropoolregio. De merknaam ‘De Bie’ is een eerbetoon aan de in 2016 overleden oprichter van de drie bedrijven, Hans de Bie. Zijn naam staat garant voor betrokkenheid en innoverend ondernemerschap.

 

De directeur is Erik Muller

Erik  Muller

 

Werkt al vanaf het allereerste begin bij De Bie Infra. Op zijn 16de begonnen als opperman en doorgegroeid tot bedrijfsleider, heeft hij in meer dan 35 jaar alle stappen van het vak doorlopen. Geeft direct leiding aan bedrijfsbureau met calculatie & werkvoorbereiding en stuurt via (hoofd)uitvoerders de buitendienst van Infra en Groen aan.