Over ons

Nieuw gezicht, vertrouwde naam

 

De Bie Wegenbouw, Holland Groenwerken en Kennemer Rioolservice gaan vanaf januari 2019 verder als één herkenbaar merk; De Bie.’ De Bie Buitenwerk verenigt vanaf januari 2019 De Bie InfraDe Bie Groen en De Bie Rioolservice.

 

De Bie Buitenwerk (voorheen Van Gevel tot Gevel) staat garant voor meer synergie, kennis en vakmanschap in wegenbouw, groenvoorziening en rioolservice in de Randstad. Nadrukkelijker dan ooit richt De Bie Buitenwerk zich op versterken van de relatie met al haar ‘klanten’; opdrachtgevers, bewoners, leveranciers, onderaannemers, opleidingsinstellingen en medewerkers. Die samenwerking en betrokkenheid bij elkaar is cruciaal om de vereiste kwaliteit te waarborgen en goed in te kunnen spelen op alle technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Dat komt tot uiting in onze nieuwe slogan, “Samen mooi werk maken”.’

 

De nieuwe merknaam ‘De Bie’ is geïnspireerd op oprichter en ondernemer Hans de Bie. Als gepassioneerd en succesvol ondernemer stond hij vanaf 1981 aan de basis van talloze gedurfde en ambitieuze projecten in Velsen en omringende regio. Zijn naam staat garant voor betrokken en innoverend ondernemerschap.

 

Hans De Bie overleed in 2016. De nieuwe directie komt voort uit de eigen organisatie. Algemeen directeur Joke van der Aar en operationeel directeur Erik Muller zijn beiden al decennia werkzaam in de organisatie als lid van het managementteam.

Joke van der Aar

 

Algemeen directeur. In 2002 als adviseur voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwe landgoederen bij het concern komen werken. Thans verantwoordelijk voor financiële en personele zaken en stuurt tevens Rioolservice aan.

Erik  Muller

 

Operationeel directeur. Werkt al vanaf het allereerste begin bij De Bie Infra. Op zijn 16de begonnen als opperman en doorgegroeid tot bedrijfsleider, heeft hij in meer dan 35 jaar alle stappen van het vak doorlopen. Geeft direct leiding aan bedrijfsbureau met calculatie & werkvoorbereiding en stuurt via (hoofd)uitvoerders de buitendienst van Infra en Groen aan.