Stagiares

Stagiaires

Uiteenlopende opleidingen

 

De stageplaatsen

Wij hebben op verschillende opleidingsniveaus stageplaatsen voor buitenwerk voor elk van onze bedrijven. Dat geldt ook voor binnenwerk. De keuze voor welk bedrijf en soort stage is afhankelijk van jouw opleiding en jouw interesse. We hebben samenwerkingsverbanden met diverse scholen en opleidingsinstituten in Noord-Holland, variërend van praktijkonderwijs tot en met HBO.

 

Buitenwerk

Voor het praktische buitenwerk voor de aankomende vakmensen hebben we BBL-plekken. Daarvoor hebben we een nauwe samenwerking met o.a. het SPG, ROC, Clusius en het Nova-college. Ook leerlingen van het praktijkonderwijs zoals het Tender College IJmuiden krijgen bij ons de gelegenheid zich, door mee te werken, te oriënteren op hun werk en hun toekomst.

Ook aankomende uitvoerders kunnen hun praktijkervaring in het buitenwerk opdoen door als aspirant-uitvoerder de stage te doorlopen.

 

Binnenwerk

Het bedrijfsbureau is het zenuwcentrum van de organisatie. Stage lopen op dit bureau is heel leerzaam. Hier gebeurt het namelijk allemaal; calculeren, inkoop en werkvoorbereiding voor de drie bedrijven. De medewerkers die op het bedrijfsbureau werken, zijn zeer breed inzetbaar en van alle markten thuis.

Anders dan bij de grote bedrijven krijg je tijdens je stage op dit bureau te maken met alle facetten van het werken in de Infra en/of in het Groen. In rap tempo kun jij tijdens je stage voor jezelf filteren welke aspecten van het werk jou het meeste aanspreken en kun je ervaren waar jouw kracht ligt. Wij hebben goede contacten met In-Holland en met het Horizon-college.

 

Bijzonderheden van de functie

Wij bieden jou al dan niet via onze leermeesters de begeleiding die je nodig hebt om de stage-werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren. En natuurlijk helpen de collega’s je daar ook bij, variërend van uitvoerder, bedrijfsbureau, buitendienst tot administratie.

 

Functie-eisen

Voor alle stageplaatsen en leer-werkplaatsen geldt dat wij het heel belangrijk vinden dat je inzet toont en de discipline hebt om op tijd op het werk te komen. En natuurlijk moet je de school / opleiding serieus nemen, want dat doen wij ook.

Ben je geïnteresseerd, vul dan het contactformulier in of stuur je bericht liefst met CV direct naar:

 

De Bie Buitenwerk (Infra, Groen en Rioolservice)
Wagenmakerstraat 25
1991 JB  VELSERBROEK
+31 (0)23 – 538 80 88

info@debiebuitenwerk.nl
www.debiebuitenwerk.nl