Uitvoerder Groen

JE MOET GEEN GROENTJE ZIJN VOOR DEZE FUNCTIE!

Uitvoerder Groen 

Ons hoveniersbedrijf staat op een schakelpunt in haar ontwikkeling, waarbij o.a. het maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Zie jij het zitten om een cruciale positie te bekleden als verbinder tussen de planvorming en de praktische realisatie van middelgrote en grote projecten?

 

Wat doe je als Uitvoerder Groen?

Je bent niet de enige uitvoerder van De Bie Groen. We willen jou graag vooral inzetten voor het bestekswerk en voor middelgrote projecten zoals bomenplannen en omvormingen. Deels vloeien deze projecten voort uit de werkzaamheden van De Bie Infra. Met de collega’s daar houd je dus een kort lijntje, alsook met de projectmanager en het bedrijfsbureau (calculatie/ werkvoorbereiding). Natuurlijk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van jouw projecten door de hoveniers en de medewerkers groen.

Daarnaast neem jij het voortouw in de verdere ontwikkeling/toepassing van de digitale projectadministratie van het groenwerk; je vervult daarin een belangrijke praktische rol voor je collega’s van de buitendienst.

Tenslotte zien wij jou als degene die de supervisie heeft over onze medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt en die hun rol op een prettige en persoonlijke manier binnen de hectiek van de dagelijkse uitvoering kan inbedden.

 

Wie ben je?
Het werk goed en mooi maken is voor jou net zo belangrijk als het afdwingen van respect bij je collega’s en opdrachtgevers vanwege jouw gestructureerde en efficiënte aanpak. Jij hebt oog voor steeds belangrijker wordende zaken zoals duurzaamheid, omgevingsmanagement, klanttevredenheid en de participatie van bewoners.

 

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Jij bent een organisatietalent; door jou weet iedereen precies wat hij of zij moet doen en loopt alles op rolletjes.
 • Je hebt financieel bewustzijn; je bent immers verantwoordelijk voor jouw eigen projecten en daarom houd je er een zorgvuldige digitale administratie van bij.
 • Je hebt goede leidinggevende capaciteiten; je respecteert, motiveert en stimuleert    collega’s en inhuurkrachten zonder dat zij een loopje met je nemen.
 • Klanten en bewoners lopen met je weg omdat jij meedenkt, adviseert en    enthousiasmeert. Jij komt je afspraken altijd na.
 • Je bent handig met computers, ziet het belang in van verder digitaliseren en kan de    vertaalslag maken naar praktische toepassing door de buitendienst.

 

 

 

Ervaring

 • Jij bent tenminste 3 jaar werkzaam als uitvoerder in de groenvoorziening.
 • Je beschikt over bestekskennis.
 • Je hebt ervaring met digitale projectadministratie.
 • Je weet uit ervaring dat dit geen 9 – 5 baan kan zijn.


Opleiding

 • Je bent tenminste in het bezit van een diploma MBO Hovenier niveau 4.
 • Je hebt een geldig Rijbewijs B.

 

Wij bieden jou:

Een belangrijke positie binnen een bedrijf in ontwikkeling, waarin de veelzijdige aspecten het werk boeiend, leerzaam en uitdagend maken. Uiteraard kun je cursussen en opleidingen volgen om je kennis te verbreden. Welke opleiding? Dat hangt ook af van jouw wensen, misschien de deeltijdcursus Tuin- en Landschapsinrichting Van Hall – Larenstein of wellicht een training in coaching. Uiteraard bieden wij je een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ga voor meer informatie over ons bedrijf en deze vacature naar onze website of bel met: 023-5388088 en vraag naar Anouk Verwer. Direct solliciteren? Mail je motivatiebrief met je CV naar info@debiebuitenwerk.nl

 

De Bie Groen B.V.
Wagenmakerstraat 25
1991 JB Velserbroek
info@debiegroen.nl