Uitvoerder

Vacature: Uitvoerder

(Startende) Uitvoerder Infra/Groen

 

Bedrijf                

De Bie Buitenwerk B.V. heeft met haar drie bedrijven Infra, Groen en Rioolservice een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van de buitenruimte. Gevestigd in Velserbroek zijn wij een belangrijke ketenpartner voor gemeenten, woningbouwverenigingen, instellingen en ondernemingen in de regio tussen Alkmaar, Hilversum en Leiden.

Onze werken variëren van kleine onderhoudsklusjes tot complexe reconstructies en meerjarige onderhoudswerkzaamheden; dit allemaal onder verschillende contractvormen. Van een traditioneel aannemingsbedrijf hebben wij in rap tempo de ontwikkeling doorgemaakt naar een eigentijdse onderneming waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staat.

Dit wil niet zeggen dat we er al zijn: we hebben jou namelijk nodig om nog een stap verder te gaan.

 

Ons DNA

Onze kernwaardes zijn onveranderd gericht op kwaliteit, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en welzijn. Ondanks dat wij geen familie bedrijf zijn, voelt het wel zo. De deuren op kantoor staan altijd open voor elkaar; wij zijn zeker geen hiërarchische organisatie en proberen eenieders talent te benutten en te versterken.

We staan voor elkaar klaar en zijn bereid om elkaar te helpen. Binnen het team heerst er een goede en fijne werksfeer. Je wordt gestimuleerd om zaken bespreekbaar te maken en om mee te denken. Hoe mooi is het om dan te zien dat er naar je wordt geluisterd en dat er daadwerkelijk wat mee wordt gedaan?

 

De werkzaamheden

Je bent als uitvoerder verantwoordelijk voor het uitvoeren van een of meerdere projecten in de grond- water en wegenbouw. Daarbij kun je altijd terugvallen op de kennis en ervaring van de andere uitvoerders binnen onze organisatie.

Onze projecten variëren in grootte en complexiteit. Je zorgt ervoor dat de jou toegewezen projecten gerealiseerd worden binnen de bestekeisen, volgens planning en werkbegroting. Vanzelfsprekend gooien wij je niet voor de leeuwen en beginnen we met overzichtelijke werken, afhankelijk van wat jij aankan.

Jij motiveert en geeft leiding aan de uitvoerende medewerkers. Uiteraard bieden wij je daarbij desgewenst de nodige begeleiding, omdat we de valkuilen kennen.

Je krijgt de ruimte voor initiatieven en je ondersteunt de directie bij de uitoefening van haar taken. Mede daarom heb je nauwe contacten met opdrachtgevers, met het bedrijfsbureau en met andere collega’s. De organisatie heeft korte lijnen, zodat jouw inbreng er ook echt toe doet.

Je voert een heldere projectadministratie met een specifiek GWW softwarepakket.

 

Wat breng jij mee:

 • Een afgeronde opleiding MBO (niveau 4) of HBO civiele techniek.
 • Het vermogen om mensen te motiveren en te enthousiasmeren
 • Je bent proactief, zelfstandig en leergierig en hebt er plezier in om multi-inzetbaar te zijn.
 • Het hoort bij het vak, maar wij vinden het belangrijk dat je nauwkeuring en gestructureerd bent.
 • Een zorgvuldige en heldere communicatie is een van de sleutels naar succes.
 • Je hebt geen 9 – 5 mentaliteit.

 

Functie eisen:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

 

 

Wat bieden wij jou:

Een hecht team van fijne collega’s om mee samen te werken in een dynamische werkomgeving met interessante en afwisselende werkzaamheden en de mogelijkheid om door te groeien. Binnen de contouren van de opdrachten heb je veel vrijheid.

Je valt onder de mooie CAO van de Bouw en Infra. Dit betekent:

 • We beginnen met een aantrekkelijke starterspremie
 • Salarisindicatie: vanaf € 3.300 per maand (fulltime), afhankelijk van wat jij meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 15 ADV-dagen op basis van fulltime
 • Een goede pensioenopbouw
 • Een WIA-Hiaatverzekering en een collectieve ongevallenverzekering
 • Een auto van de zaak
 • Wij betalen jouw aanhangerrijbewijs
 • We stimuleren en faciliteren je om verder te leren en je te ontwikkelen.

Daarnaast hebben we goede en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals teambuilding uitjes, kerstfeest, zomerbarbecue, motortocht, bedrijfsfitness, fietsenplan en vrijdagmiddagborrel.

 

De vacature is voor 32 – 40 uur per week.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website www.debiebuitenwerk.nl of neem gerust contact met ons op via 023 – 538 80 88.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV samen met een korte en bondige motivatiebrief naar info@debiebuitenwerk.nl.