Projectleider Rioolservice

Projectleider Rioolservice

Wat doe je als Projectleider Rioolservice?

 

Het is een baan waarbij strategisch beleid, commercieel denken en hands-on mentaliteit hand in hand gaan. Je runt De Bie Rioolservice alsof het jouw eigen bedrijf is.

Als projectleider ben je een regelrechte duizendpoot. Je bent accountmanager, beleidsadviseur, leidinggevende, vraagbaak, calculator, werkvoorbereider en een inspirerende collega. En daarnaast ben je natuurlijk handig met computers om jouw deel van de administratie te kunnen verwerken.

Je werkt nauw samen met de facility manager, die het KCC en de administratieve kant van Rioolservice onder de hoede kan nemen… tenzij jij natuurlijk van mening bent dat je de front-office en het administratieve deel er makkelijk bij kunt hebben. Als dat zo is, dan ben je helemaal onze held!

 

Taken (niet uitputtend)

  • Je begint ’s ochtends vroeg met het doornemen en afstemmen van de werkzaamheden die de ontstoppers en de klusploegen die dag gaan verrichten. Natuurlijk heb je daarbij ook alle werkzaamheden van de rest van de week in het vizier.
  • De monteurs vinden bij jou advies en ondersteuning in gecompliceerde zaken en natuurlijk sta je ook klaar voor vragen van de medewerkers van ons KCC.
  • Jij zorgt dat de bijzonderheden van de rapportages van de monteurs op een heldere manier worden teruggekoppeld aan de opdrachtgevers. Natuurlijk stel jij de adviezen op die er toe leiden dat de opdrachtgevers de juiste beslissingen kunnen nemen.
  • Je maakt calculaties/offertes, doet de werkvoorbereiding (inclusief inkoop) en maakt de afrekeningen van de reparatie- en vervangingsklussen, zodat onze administratie de facturatie op zich kan nemen.
  • Jij bent het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en neemt deel aan de reguliere externe vergaderingen en evaluaties. De bewoners zelf houden contact met het team van het KCC.
  • De directie heeft een enorme steun aan jou omdat jij pro-actief bent, meedenkt, meewerkt en concrete voorstellen doet om met elkaar zo optimaal mogelijk te bouwen aan de toekomst. Natuurlijk helpt de directie op haar beurt jou met raad en daad om in deze functie te groeien en je verder te ontwikkelen.

 

Wie ben je?

Je hoeft (nog) geen rioolspecialist te zijn maar je hebt wel technisch inzicht en ervaring, je leert snel en je hebt een helicopterview. Bij ons ben je net een ondernemer in loondienst.

 

Je beschikt over de volgende competenties:

  • Je bent een regelaar en een organisatietalent. Het maakt niet uit hoeveel ballen: jij houdt ze hoog.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en leidinggevende capaciteiten; je geeft leiding zonder de baas te spelen.
  • Je hebt financieel bewustzijn; je weet wat iets mag kosten en wat je kunt berekenen voor kwaliteitswerk.
  • Je bent flexibel (uiteraard geen 9 – 5 mentaliteit); je bent alert op kansen en durft hierop te acteren.

 

Ervaring

Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Werkervaring in de techniek, bouw, bij een woningbouwvereniging en/of vastgoedbeheer zijn zeer beslist in je voordeel.

 

Opleiding

Je bent tenminste in het bezit van een MBO diploma, bij voorkeur Techniek.

Je denkt op HBO niveau.

 

Wij bieden jou:

 

Cursussen en begeleiding om in deze functie te groeien, passend bij jouw competenties en interesses. Bijvoorbeeld de Training skills Projectmanagement in de Bouw & Infra. Uiteraard bieden wij je een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je veel vrijheid en kansen om volgens jouw visie De Bie Rioolservice nog sterker te maken.

 

Ga voor meer informatie over ons bedrijf en deze vacature naar onze website of bel meteen met: 023-5388088 en vraag naar Anouk Verwer. Direct solliciteren? Mail je motivatiebrief met je CV naar info@debiebuitenwerk.nl

 

De Bie Buitenwerk

Wagenmakerstraat 25

1991 JB Velserbroek

info@debiebuitenwerk.nl