Hovenier

Vacature: Hovenier

Hovenier

 

Wil je zelfstandig werken met een groene visie? Meedenken en met veel vrijheid je werk doen? Dit gaat bij ons heel goed samen! Je werkt samen met collega’s op kleine en grootschalige aanleg- en onderhoudsprojecten.

 

Wie zijn wij

Wij zijn een MKB concern met 3 bedrijven op het gebied van Infra, Groen en Riool. Wij hebben  een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van de buitenruimte. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeentes, VvE’s, woningbouwverenigingen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en grote particuliere tuinen.

Gevestigd in de Velserbroek werken wij in de regio tussen Alkmaar, Hilversum en Leiden.

We zijn een eigentijdse onderneming waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staat. Onze keurmerken zijn daar een bevestiging van (o.a. Groenkeur, VCA**, CO2-niveau 5, PSO 30+). Ondanks dat wij geen familie bedrijf zijn, voelt het wel zo. Wij zijn zeker geen hiërarchische organisatie en proberen eenieders talent te benutten en te versterken.

 

De werkzaamheden

Als vakbekwaam hovenier ben jij projectverantwoordelijk. Je zet jouw specialistenkennis en kunde in om een kwalitatief goed product (aanleg en onderhoud) af te leveren voor onze opdrachtgevers terwijl je ook ons commerciële belang voor ogen houdt. Binnen de contouren van de opdrachten heb je veel vrijheid. De werkzaamheden zijn heel afwisselend, want we doen alles van aanleg tot en met onderhoud.

Jij deelt jouw kennis graag met de collega’s en hebt er plezier in om hen te begeleiden. Je adviseert de bedrijfsleiding gevraagd en ongevraagd over de planning en de werkwijze en je onderhoudt contacten met opdrachtgevers.

We staan open voor nieuwe technieken en investeren fors in de elektrificatie van ons wagenpark, materieel en gereedschap. Jouw inbreng en meedenken ook op dit gebied worden gewaardeerd.

 

Het team

Het team bestaat uit enthousiaste collega’s, waaronder de projectleider, uitvoerders, hoveniers,  medewerkers groenvoorziening, leerlingen, stagiaires en niet in de laatste plaats medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De lijnen met de directie zijn zeer kort. Uiteraard werken wij ook samen met onze zusterbedrijven en met externen. Vaak werk je in tweetallen, maar als het om een grootschalig project gaat, vorm je een team met meerdere collega’s en specialisten.

 

Wat breng jij mee

 • Tenminste een afgeronde opleiding MBO Hovenier (niveau 3 of 4)
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Het vermogen om mensen te motiveren en te enthousiasmeren
 • Je bent proactief, zelfstandig en hebt er plezier in om collega’s te begeleiden
 • Het hoort bij het vak, maar wij vinden het belangrijk dat je nauwkeuring en gestructureerd bent
 • Misschien heb je de ambitie om door te groeien naar voorman, uitvoerder of werkvoorbereider. In dat geval gaan wij jou helpen om jouw doelen te bereiken.

 

Wat bieden wij jou:

Een hecht team van fijne collega’s om mee samen te werken in een dynamische werkomgeving met interessante en afwisselende werkzaamheden en de mogelijkheid om door te groeien.

 

 

Je valt onder de mooie CAO Hoveniers / Groenvoorziening. Dit betekent:

 • We beginnen met een aantrekkelijke starterspremie.
 • Salaris: € 2.200 – € 2.800 per maand
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van fulltime.
 • Een goede pensioenopbouw.
 • Een WIA-Hiaatverzekering en een collectieve ongevallenverzekering.
 • Je krijgt een bedrijfsbus ter beschikking.
 • Wij betalen jouw aanhangerrijbewijs.
 • We stimuleren en faciliteren je om verder te leren en je te ontwikkelen.

Daarnaast hebben we goede en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals teambuilding uitjes, kerstfeest, zomerbarbecue, motortocht, bedrijfsfitness, fietsenplan en vrijdagmiddagborrel.

 

De vacature is voor 40 uur per week.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website www.debiebuitenwerk.nl of neem gerust contact met ons op via 023 – 538 80 88.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV samen met een korte en bondige motivatiebrief naar info@debiebuitenwerk.nl.