Hovenier

Wij zoeken een hovenier

Ons hoveniersbedrijf staat op een schakelpunt in haar ontwikkeling, waarbij het maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Wij maken onderdeel uit van het concern De Bie Buitenwerk, waartoe o.a. ook De Bie Infra behoort.  Wij zijn o.a. gecertificeerd op niveau 5 van de Prestatieladder CO2 en op trede 3 / 30+ van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Uiteraard hebben wij ook het Groenkeur.

 

Ondanks dat wij geen familie bedrijf zijn, voelt het wel zo aan. De deuren op kantoor staan altijd open voor je om een vraag te stellen, dus ook van de beide directeuren. Dit zorgt ervoor dat de drempel heel laag ligt en dat de afstand tussen binnen en buiten klein blijft. Onze kernwaardes zijn gericht op kwaliteit, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en welzijn.

 

Werkzaamheden:

Als vakbekwaam hovenier kun jij je kennis en kunde inzetten om een kwalitatief goed product af te leveren voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeentes, VvE’s, woningbouwverenigingen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en grote particuliere tuinen. De werkzaamheden zijn heel afwisselend, want we doen alles van aanleg tot en met onderhoud. We staan open voor nieuwe technieken en investeren fors in de elektrificatie van ons wagenpark, materieel en gereedschap. Jouw inbreng en meedenken worden gewaardeerd door directie, leidinggevenden en collega’s: we doen het namelijk met elkaar. Naast de werkzaamheden begeleid je collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Het team:

Wij zijn een middelgroot team, hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij binnen onze organisatie de juiste expertise bieden. Tevens kunnen wij bij grote projecten onze krachten bundelen door onze collega’s van de Bie Infra B.V. te vragen. Het is een hardwerkend team met een no-nonsens mentaliteit. Staan voor elkaar klaar en zijn bereid om elkaar te helpen. Binnen het team heerst er een goede en fijne werksfeer. Door deze sfeer krijg je het gevoel en de vrijheid om zaken bespreekbaar te maken. Hoe mooi is het om dan te merken dat er naar je wordt geluisterd? En dat er daadwerkelijk wat mee wordt gedaan.

 

Ervaring:

  • Jij bent tenminste 3 jaar werkzaam als vakbekwaam hovenier
  • Het begeleiden van collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pre

 

Opleiding:

  • Je bent tenminste in het bezit van een MBO 3 niveau Hovenier diploma
  • Je beschikt over een rijbewijs B

 

Wat bieden wij jou:

Een team van fijne collega’s om mee samen te werken. De ruimte om je eigen visie uit te dragen en in goed overleg het mogelijk te maken. Heb jij de ambitie om uit te groeien tot voorman of uitvoerder groen? Dit vinden wij hartstikke mooi en moedigen dit aan. Wij zullen het voor je faciliteren en jou de juiste begeleiding geven. Daarnaast is ons werkgebied max. 30 min vanaf ons hoofdkantoor in Velsen, dus ver reizen komt hiermee te vervallen. Als laatste bieden wij jou uiteraard een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje op onze website www.debiebuitenwerk.nl.

 

Plant jij mee aan onze toekomst? Stuur dan je CV samen met een korte en bondige motivatiebrief naar info@debiebuitenwerk.nl. Mocht je meer informatie willen betreffende de functie, neem dan gerust contact op met Anouk Verwer of Joke van der Aar. Zij zijn te bereiken op 023-5388088