Uitvoerder Infra, startersfunctie

Uitvoerder Infra, startersfunctie

De werkzaamheden

Je bent als jonge uitvoerder verantwoordelijk voor het uitvoeren van een of meerdere projecten in de grond- water en wegenbouw. Daarnaast ben je – als je daarvoor zou voelen – ad hoc inzetbaar voor de zusterbedrijven De Bie Groen en De Bie Rioolservice.

Onze projecten variëren in grootte en complexiteit. Je zorgt ervoor dat de jou toegewezen projecten gerealiseerd worden binnen de bestekeisen, volgens planning en werkbegroting. Vanzelfsprekend gooien wij je niet voor de leeuwen en beginnen we met overzichtelijke werken, afhankelijk van wat jij aankan.

Jij motiveert en geeft leiding aan de uitvoerende medewerkers. Uiteraard bieden wij je daarbij de nodige begeleiding, omdat we de valkuilen kennen.

Je krijgt de ruimte voor initiatieven en je ondersteunt de hoofduitvoerder bij de uitoefening van zijn taken. Mede daarom heb je nauwe contacten met opdrachtgevers, met het bedrijfsbureau en met andere collega’s. De organisatie heeft korte lijnen, zodat jouw inbreng er ook echt toe doet.

Je voert een heldere projectadministratie met een specifiek GWW softwarepakket.

 

Bijzonderheden van de functie

Dit is een echte startersfunctie. Wij willen graag iemand begeleiden en verder opleiden binnen onze organisatie, zodat onze manier van werken als het ware met de paplepel wordt ingegoten. Juist omdat we uitgaan van een duurzame samenwerking, investeren we graag in jou voor de overdracht van onze kennis en kunde. Dan kun jij mooi doorgroeien in onze organisatie.

 

Welke ervaring is nodig?

Een HBO en/of MBO opleiding civiele techniek. Jouw diploma moet in het verschiet liggen.

 

Functie-eisen

Het hebben van een rijbewijs B is een vereiste.

Ben je geïnteresseerd, vul dan het contactformulier in of stuur je bericht liefst met CV direct naar:

 

De Bie Infra
Wagenmakerstraat 25
1991 JB  VELSERBROEK
+31 (0)23 – 538 80 88
info@debieinfra.nl

www.debiebuitenwerk.nl