Teamleider Rioolservice

Teamleider Rioolservice

 

De werkzaamheden

Als teamleider ben je eerstverantwoordelijke voor de binnen- en buitendienst van dit dynamische bedrijf. Jij zorgt dat de administratie superzorgvuldig wordt bijgehouden door de medewerkers binnendienst, terwijl de mannen die het buiten moeten doen aan jou een grote steun hebben. Hoewel je (nog) geen expert in het vak bent, weet jij wel mensen die onder grote werkdruk staan te begeleiden en te motiveren. Tegelijkertijd ben jij het klantvriendelijke aanspreekpunt voor de Woningbouwverenigingen, die altijd een snelle service naar hun bewoners voorop stellen.

 

Bijzonderheden van de functie

De functie is enerzijds hands-on, terwijl anderzijds een strategische aanpak wordt gevraagd om het bedrijf uit te kunnen bouwen en naar een hoger niveau te brengen. Uiteraard speelt de directie hierbij een actieve rol en helpt ze jou je rol als toekomstig Bedrijfsleider te vervullen.

Deze functie is ideaal voor iemand die eigenlijk wel graag een eigen onderneming zou willen hebben, maar …

 

Welke ervaring is nodig?

  1. Natuurlijk ben jij een regelrechte regelneef of –nicht. Dat kun je aantonen door het soort werk wat je tot nu toe gedaan hebt.
  2. Voor de functie is het belangrijk dat je ervaring hebt in het leidinggeven; wij denken dat minimaal 3 jaar wel nodig is om voldoende bagage te hebben de mannen en vrouwen van de twee teams aan te sturen.
  3. Aantoonbare kennis van en ervaring met administratieve processen is een must. Heb je dat niet, dan kan jouw rol ondanks je grote inzet toch mislukken. Dat willen we jou en onszelf besparen. Van jou wordt verwacht dat je oog hebt voor het kleinste detail.
  4. Je hebt gevoel voor commercie.

 

Functie-eisen

  1. Uiteraard houd jij van mensen, want alleen dan kun je synergie en teamspirit brengen. Het is ook de basis om op een soepele manier met klachten en problemen van bewoners om te gaan.
  2. Je hebt de vaardigheid om snel te leren en je hebt de bereidheid om je op korte termijn te verdiepen in de technische aspecten van rioleringen.
  3. Natuurlijk vind jij het leuk om de directie op een ingetogen en sympathieke manier de loef af te steken door hun te vertellen hoe het beter kan.

 

Ben je geïnteresseerd, vul dan het contactformulier in of stuur je bericht liefst met CV direct naar:

De Bie Rioolservice
Wagenmakerstraat 25, 1991 JB  VELSERBROEK
info@debierioolservice.nl
 +31 (0)23 – 539 70 30
www.debiebuitenwerk.nl