HR Adviseur

Vacature: HR Adviseur (minimaal 24 uur)

Ben jij de HR-duizendpoot die ervan houdt continue te schakelen? Zet jij creatieve manieren in om nieuwe medewerkers te vinden? Kan jij ons van operationeel tot strategisch HRM verder helpen bij het vormgeven en uitvoeren van ons personeelsbeleid? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!

 

Wij zijn De Bie Buitenwerk B.V. en met onze drie bedrijven Infra, Groen en Rioolservice maken we samen mooi werk op het gebied van de buitenruimte. Vanuit Velserbroek zijn wij een belangrijke ketenpartner voor gemeenten, woningbouwverenigingen, instellingen en ondernemingen in de regio tussen Alkmaar, Hilversum en Leiden.

 

Van een traditioneel aannemingsbedrijf hebben wij in rap tempo de ontwikkeling doorgemaakt naar een eigentijdse onderneming waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staat. Onder andere dragen wij actief bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Onze organisatie kent ca. 50 fte eigen personeel en een flexibele schil van ca. 100 ZZP’ers, uitzendkrachten en onderaannemers. We willen voor onze grote werkfamilie een fijne werkgever zijn waar iedereen zijn of haar talenten kan ontwikkelen.

 

Wat ga je doen?

Als HR adviseur ben je samen met jouw collega het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden m.b.t. HR gerelateerde vragen. Je bent verantwoordelijk voor het verder optimaliseren, vormgeven en borgen van de HR processen en het HR beleid, binnen de kaders van de wet- en regelgeving. Je ondersteunt, adviseert en informeert het management over zaken als arbeidsvoorwaarden, in-, door- en uitstroom, personele bezetting, ziekteverzuim en juridische aangelegenheden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor het werving en selectie proces; van het creëren van vacatures, het screenen van kandidaten tot het houden van interviews. Ook het onderhouden van contacten met scholen en opleidingsinstituten en het werven van stagiaires behoort tot jouw taken. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Coördineren en uitvoeren van het verzuimproces; signaleren en bewaken van te ondernemen acties;
 • Opzetten HR projecten (specifieke vraagstukken en thema’s);
 • Het verwerken van personeelsmutaties in het HR-systeem

 

Wat breng jij mee?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting (HRM of Personeel en Arbeid) met minimaal drie jaar werkervaring in een HR-(advies)functie. Je hebt kennis van de ontwikkeling in jouw vakgebied en van de relevante wet- en regelgeving. Je bent een toegankelijke gesprekspartner met overtuigings- en daadkracht. Je beschikt over een flexibele instelling en voelt je comfortabel in een veranderende organisatie. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent stressbestendig en kunt prioriteren. Uiteraard ben je discreet en integer. Verder beschik je over:

 • Een sterk analytisch vermogen, drive om mee te denken en te adviseren op strategisch niveau en de vertaalslag te maken naar tactisch/operationeel niveau;
 • Empathisch vermogen en sterke sociale en communicatieve vaardigheden,
 • Een georganiseerde werkhouding en oog voor detail
 • Ervaring met HR-systeem Cobra is een pré

 

Wat bieden wij jou?

Een leuke functie binnen een gezond en informeel bedrijf dat kwaliteit, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en welzijn als kernwaardes heeft. Onze keurmerken zijn daar een bevestiging van (o.a. CO2-niveau 5, PSO 30+). Je kunt bij ons jouw talenten ontplooien en je verder ontwikkelen. Het salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en werkervaring. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidvoorwaarden en flexibele werktijden. Verder kun je rekenen op:

 • Salaris tussen € 3.500,- en € 4.000,- per maand op basis van fulltime dienstverband
 • 30 verlofdagen op basis van fulltime dienstverband
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Fruit op kantoor
 • Gezellige vrijmibo en feestjes zoals Bouwvak-BBQ en Kerst-personeelsfeest
 • Fietsplan
 • Bedrijfsfitness
 • WGA hiaat verzekering
 • Een dag thuiswerken is bij ons geen probleem, zolang je bereid bent om ook wat dagen op kantoor te werken

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief met je CV naar ons toe. E-mailadres: hr@debiebuitenwerk.nl.

Wil je eerst meer informatie over ons bedrijf en de functie, dan kun je contact opnemen met Tineke Wilkens. Bereikbaar tijdens kantooruren op maandag t/m donderdag op telefoonnummer

06-57802615.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.