Calculator

Gezocht: Calculator met behoefte aan méér

Heb jij in de vakantie de rust gevonden om te bedenken dat het nu heus wel tijd is voor een echt leuke en leerzame baan waarin jij je helemaal kunt ontplooien en ontwikkelen?

Als jij daar klaar voor bent, staan wij klaar voor jou!

 

Bedrijf

De Bie Buitenwerk BV heeft met haar drie bedrijven: Infra, Groen en Rioolservice een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van de buitenruimte. Gevestigd in Velserbroek zijn wij een belangrijke ketenpartner voor gemeenten, woningbouwverenigingen, instellingen en ondernemingen in de regio tussen Alkmaar, Hilversum en Leiden. Onze werken variëren van kleine onderhoudsklusjes tot complexe reconstructies en meerjarige onderhoudswerkzaamheden; dit allemaal onder verschillende contractvormen.

Van een traditioneel aannemingsbedrijf hebben wij in rap tempo de ontwikkeling doorgemaakt naar een eigentijdse onderneming waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staat. Onze keurmerken zijn daar een bevestiging van (o.a. CO2-niveau 5, PSO 30+)

Dit wil niet zeggen dat we er al zijn: we hebben jou namelijk nodig om nog een stap verder te gaan.

 

Ons DNA

Onze kernwaardes zijn onveranderd gericht op kwaliteit, duurzaamheid, verantwoordelijkheid en welzijn. Ondanks dat wij geen familie bedrijf zijn, voelt het wel zo. De deuren op kantoor staan altijd open voor elkaar; wij zijn zeker geen hiërarchische organisatie en proberen eenieders talent te benutten en te versterken.

We staan voor elkaar klaar en zijn bereid om elkaar te helpen. Binnen het team heerst er een goede en fijne werksfeer. Je wordt gestimuleerd om zaken bespreekbaar te maken en om mee te denken. Hoe mooi is het om dan te zien dat er naar je wordt geluisterd en dat er daadwerkelijk wat mee wordt gedaan?

 

Werkzaamheden

Als calculator maakt je onderdeel uit van het Bedrijfsbureau. Het team van het Bedrijfsbureau is niet groot maar is uiteraard wel cruciaal voor onze organisatie. Het is een hardwerkend team met een  no-nonsens mentaliteit en bestaat – naast jou – verder uit een calculator/projectleider,  werkvoorbereiders en een omgevingsmanager.

Jouw hoofdmoot is calculeren, maar natuurlijk worden wij heel blij als je verder kijkt (en doet) dan je neus lang is. Misschien dat je dan net als onze huidige, door de wol geverfde calculator binnen ons bedrijf ook andere werkzaamheden kunt oppakken zoals die van projectleider. De Infra is de grootste tak, maar ook Groen en Rioolservice hebben hun eigen dynamiek en beslist jouw aandacht nodig.

 

Wat breng jij mee:

  • Bij voorkeur een aantal jaren werkervaring als calculator in de Infra.
  • Enthousiasme, leergierigheid en het plezier om multi-inzetbaar te zijn.
  • Het vermogen om een substantiële bijdrage te leveren aan onze en jouw eigen ontwikkeling.
  • Het hoort bij het vak, maar wij vinden het belangrijk dat je nauwkeuring en gestructureerd bent.
  • Een zorgvuldige en heldere communicatie is een van de sleutels naar succes.

 

Opleiding:

  • Wij verwachten dat jouw HBO opleiding aansluit bij de werkzaamheden die wij van jou vragen

 

 

Wat bieden wij jou:

Een team van fijne collega’s om mee samen te werken. Een dynamische werkomgeving met interessante en afwisselende werkzaamheden. Goede en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals teambuilding, kerstfeest, bedrijfsfitness, fietsenplan en een jaarlijkse motorrit met de liefhebbers. Last but not least uiteraard een mooi salaris.

 

De vacature is voor 32 – 40 uur per week.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje op onze website www.debiebuitenwerk.nl.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV samen met een korte en bondige motivatiebrief naar info@debiebuitenwerk.nl. Mocht je meer informatie willen betreffende de functie, neem dan gerust contact op met Anouk Verwer. Zij is te bereiken op 023-5388088.